Getuigenissen

Stuur uw getuigenis in
Ordered twice, both times quick delivery of quality products. No complaints :)
26 juni 2024
Waardering
100%
Profile image
Alexander Agassi
Goede service en kwaliteit. Ook snelle levering
31 mei 2024
Waardering
100%
Profile image
Milan Reitsma
OVERZICHTELIJKE WEBSHOP MET TOP PRODUCTEN TEGEN EEN ZACHTE PRIJS! SNEL GELEVERD EN DUIDELIJKE GEEN BULLSHIT COMMUNICATIE! HEREN BIJ DEZE HEBBEN JULLIE ER EEN NIEUWE KLANT BIJ EN IK ZAL JULLIE ZEER ZEKER AANBEVELEN. CHAPEAU GROETJES DE NEUS
29 mei 2024
Waardering
100%
Profile image
DE NEUS
Je suis ravi et heureux d'être tombé sur ce site. J'ai eu toujours des produits de qualité et le service commercial et SAV sont au-delà de ce que je m'attendais. D'autres sociétés disent l'être mais ici on est pas un numéro de client on est considéré comme une personne. Je favorise les entreprises familiales professionnelles et qui restent humains avant tout. Si le prix est un peu plus cher, je fais comme pour l'électroménager les produits alimentaires locaux la viande, je previlegie toujours la qualité des produits et du service qu'au prix final car souvent les déceptions viennent dans l'autre sens et là vous êtes un numéro donc ils n'accordent pas forcément la même attention envers chaque client. Rester simple à l'écoute ouvert et trouver des solutions alternatives qui peuvent répondre à nos attentes comme tout bon commerçant c'est le principe du circuit court on favorise les entreprises avec un coeur et pas un portefeuille... Enfin c'est mon avis personnel et vu les nombreux achats et discussions sur WhatsApp. Je reste toujours impressionné par cette qualité professionnelle et esprit commercial et honnête. Pour vous dire je souhaite un article spécifique qu'ils vont recevoir bientôt. Il est en promo exceptionnelle ailleurs cependant vu le feeling ressenti la confiance installée, je passerai par eux pour l'acheter même si le prix est plus élevé. Ce sont ces entreprises qui tiennent les vrais commerçants fournisseurs rentables et ils méritent qu'on les soutiennent car autres final on y sera tous gagnants plus tard. Ceux qui ne voient que par leur chiffres d'affaires et dividendes sont ceux qu'on apprécie rarement et qui pourtant tout le monde va et critique quand même. Ici suite expériences avec trois autres grandes sociétés soi-disant dans le top des fournisseurs, ils ont beaucoup à apprendre ou revenir en arrière en restant simples et eux-mêmes sans d'office penser à avoir une marge exceptionnelle au détriment des autres.... Tout le monde y pensent le savent cependant agir en conséquence c'est des fois pas évident sauf ici ça coule de source.. même si anglais néerlandais principalement n'hésitez pas si vous parlez français de commander ici. Pierre
29 januari 2024
Waardering
100%
Profile image
Pierre Malaise
Ik ben zeer te spreken over de service van deze winkel. Ik had wat vloei en tips bestelt. Echter was 1 doos vloei niet de doos die ik bestelt had. Kan een keer gebeuren natuurlijk. Contact opgenomen via WhatsApp en daar werd super snel op gereageerd. Aangezien ik geen printer heb werd, in dit WhatsApp-contact aangeboden om de goede doos vloei, retourlabel & een goodie te sturen. Zodat ik, na ontvangst, de verkeerde doos terug kon sturen. Volgende dag kreeg ik de goede doos vloei en retourlabel alleen zat helaas geen goodie bij. Na het inleveren van het retour-pakketje bij de post had ik nog even contact opgenomen om te zeggen dat ik het pakket terug gestuurd had. In dit contact werd er nog gevraagd of er goodies bij zaten. Na aangeven te hebben dat dit niet zo was, werd aangeven dat er nog wat mij richting op zou komen. Top service! Zouden heel veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
4 januari 2024
Waardering
100%
Profile image
Branco
Top service, waren wat problemen met levering en wilde dat terug sturen maar dat ging niet helemaal naar wens, app contact gehad met een van de medewerkers en alles naar wens opgelost, kreeg nog wat extra’s en ben daar zeer content mee, eerlijk is eerlijk degene die mij geholpen heeft krijgt een dikke 10 en ja 420shop is een aanrader
29 augustus 2023
Waardering
100%
Profile image
Rob Schouten
Mooie prijs voor goed kwaliteit en hele snelle levering. Tevreden.
15 augustus 2023
Waardering
100%
Profile image
Jesse Meijer
Super snelle levering wat mis gegaan maar goed te word gestaan en snel opgelost en nog een product cadeau top service
28 juli 2023
Waardering
100%
Profile image
Saed
Echt super ervaring met deze shop groot assortiment van bijna alles super snelle levering tot in België ik ga deze winkel bij iedereen aanraden.
25 juli 2023
Waardering
100%
Profile image
Júan Moortgat
Groot assortiment en altijd op tijd bedankt weer
19 juli 2023
Waardering
100%
Profile image
Yasin stokki
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.